Ben, Bob en Bo : Zonnetje, waar slaap jij toch? - Tavernier, Tamara, ....- (Alveringem : Pimperbooks, 2004)
Ben, Bob en Bo willen weten waar de zon slaapt. Met behulp van de ganzen gaan ze op zoek naar het grote geheim en beleven een waar avontuur vol verrassingen.
Keywords: Dieren; Prentenboeken; Seizoenen-Weer