Energie uit afval en biomassa : een handleiding bij het kiezen van methoden. - Welink, Jan-Henk, ....-; van der Koogh, Ewoud, ....- (Delft : Delft University, 2004)
Inhoudsopgave : 1. Afval en biomassa. 2. Energie uit afval en biomassa: wat is de beste optie. 3. Voorbehandeling van afvalstromen ten behoeve van energieopwekking. 4. Verbranden. 5. Vergassen. 6. Pyrolyse. 7. Biologische conversie
Keywords: Afvalstoffen als energiebron; Biomassa conversietechnologie; Biomassa; Conversietechniek; Vuilverwerking