Computernetwerken : een top-down-benadering. - Kurose, James F., 1956-; Ross, Keith W., 1956- (Amsterdam : Addison-Wesley, 2003)
1. Computernetwerken en internet 2. De applicatielaag 3. De transportlaag 4. De netwerklaag en de padbepaling 5. De datalinklaag en local area netwerken 6. Multimedianetwerken 7. De beveiliging van computernetwerken 8. Netwerkbeheer
Keywords: Computernetwerken; Datatransmissienetwerken; Protocollen