Kinderen en gedragsproblemen : angst, agressie, depressie en ADHD : een bio-psychologisch model met richtlijnen voor diagnostiek en behandeling : aangevuld met een psychosomatiekmodel. - Delfos, Martine (Martine France), 1947- (Lisse : Swets en Zeitlinger, 2003)
Inhoudsopgave Deel I Het model 2. Stoornis versus belemmering 3. Verschillen tussen mannen en vrouwen 4. Gedragsmoeilijkheden : de gedragsstoornis 5. Gedragsmoeilijkheden : het gedragsprobleem 6. Attention Deficit-Hyperactivity Disorder 7. Typerende gedragingen Deel II De hulpverlening. 8. Diagnostiek 9. De behandeling van de geëxternaliseerde gedragsstoornis 10. De behandeling van de geïnternaliseerde gedragsstoornis 11. De behandeling van gedragsproblemen : geëxternaliseerd en geïnternaliseerd 12. De behandeling van ADHD en Hyperactiviteit
Keywords: ADHD -- Kinderen; Gedragsstoornissen -- Kinderen