Het psychologisch onderzoek : een oefenboek. - Bloemers, Wim, 1955- (Amsterdam : Ambo, 2005)
Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 2 Wat is een psychologische test?. 3 Wat is intelligentie?. 4 Van intelligentie naar intelligentietest. 5 Tests voor cijfermatig inzicht. 6 Tests voor picturale informatie. 7 Taalvaardigheidstests. 8 Andere, specifieke intelligentietests. 9 Het spel om de persoonlijkheid: persoonlijkheids- en managementvragenlijsten. 10 Het interview. 11 De Assessment center-methode (ACM)
Omslagondertitel: Intelligentietests, persoonlijkheidsvragenlijsten, interviews, de Assessment Center-Methode
Keywords: Psychologisch onderzoek; Psychologische tests