Patiëntentoewijzing in de psychiatrische verpleegkunde : in welke mate is patiëntentoewijzing geïmplementeerd in uw werksituatie? - Studiegroep Patiëntentoewijzing; Abrahams, Franci, ....-; van Ertvelde, J., ....- (Maarssen : Elsevier Gezondheidszorg, 2004)
Inhoudsopgave. 1 Theoretisch kader. 1.1 Werkdefinitie van patintentoewijzing. 1.2 Integrerende Verpleegkunde en verantwoordelijkheid. 1.3 Praktijkmodel voor verpleegkundige organisatie met patintentoewijzing. 2 Onderzoek. 2.1 Probleemstelling en onderzoeksvraag. 2.2 Methodiek. 3 Beschrijving van patintentoewijzing aan de hand van criteria: het werkinstrument. 3.1 Inleiding. 3.2 Toelichting bij de kernwoorden en de criteria. 4 Instrument voor zelfevaluatie. 4.1 Doel van het instrument voor zelfevaluatie. 4.2 Algemene opzet van het instrument voor zelfevaluatie. 4.3 Bespreking van de verschillende evaluatieformulieren. 4.4 Verwerking van de evaluatieformulieren. Bijlage 1 Verklaring van begrippen. Bijlage 2 Criteria. Bijlage 3 Instrument voor zelfevaluatie
Keywords: Integrerende verpleegkunde -- Psychiatrische patiënten; Psychiatrische verpleging