Interventie bij adolescenten : therapieën bij veelvoorkomende problemen. - Taal, Margot, 1948- (Lisse : Harcourt, 2004)
Inhoudsopgave. 1 Achtergrond van veelvoorkomende adolescentieproblemen. 2 Mediatietherapie van adolescenten met ADHD en gedragsstoornissen. 3 Onderwijshulpverlening: een eclectische benadering. 4 Theoretische achtergrond van veelgebruikte therapeutische technieken. 5 Rationeel-emotieve therapie bij adolescenten. 6 Inzichtgevende psychotherapie met adolescenten
Keywords: Ontwikkelingspsychologie -- Jeugd; Psychodynamische therapie -- Jeugd; Rationeel-emotieve therapie