Seks, hoe voelt dat? : eerlijke antwoorden over vrijen en zo. - Janssen, Kolet, 1955-; Verplancke, Klaas, 1964- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2004)
Ben jij al ooit verliefd geweest? Snap jij ook niet waarom meisjes en jongens zo verschillend zijn? Heb je ook meer vragen dan antwoorden over verliefdheid, liefde, puberteit, seksualiteit en voorplanting? Dan kan je in dit kleurrijke boek op ontdekking. Je komt er allerlei logische, schattige, stoute, gevoelige, grappige en vooral eerlijke antwoorden tegen!
Keywords: Seksualiteit -- Adolescenten; Seksualiteit