Training als beroep : sociale en interculturele vaardigheid 4. Meer oefeningen. - Oomkes, Frank R. (Frank Rudolf), 1943- (1999)
Inhoudsopgave 1 Oefeningen en artikelen 2 Probleem oplossen in groepen 3 Managementvaardigheden 4 Time-management 5 Trainertraining 6 Kennismakingsprocedures 7 Groepsdynamica 8 Counselen 9 Samenwerken 10 Coaching 11 Colums
Losbladig met aanvullingen
Keywords: Groepswerk; Interculturele communicatie; Sociale vaardigheden