Financial accounting. - Jorissen, Ann, ....-; Lybaert, Nadine, ....-; Reyns, Carl, ....-; Vanneste, Jacques, ....- (Antwerpen : De Boeck)
Een uitgebreid handboek met oefeningen dat de nadruk legt op het leren lezen en begrijpen van financiële staten. De IAS/IFRS-normen zijn geïntegreerd.
2 v.
Keywords: Accountancy