Aan de slag met C++. - Laan, Gertjan, ....- (Schoonhoven : Academic Service, 2002)
De vierde druk van Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met de objectgeorinteerde programmeertaal volgens de laatste standaard. In een heldere, aansprekende stijl zet de auteur in de eerste acht hoofdstukken de basisprincipes van C++ uiteen, waarna in het tweede gedeelte onder meer klassen, templates, polymorfisme, streams en exception-handling aan de orde komen. Daar waar nodig verhelderen UML-klassendiagrammen de broncode. Verder bevat dit boek een nauwkeurige en leesbare inleiding in alle belangrijke begrippen uit de standaardbibliotheek (STL) zoals vector, list, stack, queue, iterator, algoritmen en functieobjecten. De bijgeleverde cd-rom bevat: · De broncode van alle voorbeelden uit het boek; · De vertaalde code van alle voorbeelden (.exe-bestanden); · Antwoorden op de vragen en uitwerkingen van de opdrachten die aan het eind van elk hoofdstuk aan de orde komen; · Een gratis command-line compiler van Borland
Keywords: C++ (programmeertaal).