Prisma spellinggids. - Redactie Prisma woordenboeken (Utrecht : Het Spectrum, 2005)
Deze spellinggids bevat alle woorden die u dagelijks nodig heeft, met alle noodzakelijke informatie zoals afbrekingen, verbuigingen en vervoegingen. Bovendien worden in deze spellinggids de spellingregels op toegankelijke wijze beschreven en toegelicht. Door de samenwerking met de Taalunie, die de spelling van de woorden heeft gecontroleerd, is de spelling geheel in overeenstemming met de officiële richtlijnen van de Nederlandse Taalunie. Bij deze uitgave is een gratis cd-rom toegevoegd waarmee u uw spellingchecker in Office kunt updaten en aanpassen aan de nieuwe spelling. Vervangt ook de spellingchecker in oudere Microsoft Office-versies. Actueel, alle woorden van vandaag. Minder bladeren door ruimtebesparende typografie. Met update voor uw spellingchecker. Uiteraard is de in deze uitgave weergegeven spelling geheel aangepast aan de spellingherziening die in 2005 is geïntroduceerd. Aantal trefwoorden en vormen: 300.000
Keywords: Nederlandse spelling