Vulkanen. - Van Rose, Susanna, ....- (Antwerpen : Standaard, 2003)
Wees getuige van angstaanjagende vulkaanuitbarstingen en verschrikkelijke aardbevingen, die landschappen openrijten en gebouwen als kaartenhuisjes laten instorten. Kijk: naar de afgietsels van slachtoffers van een uitbarsting van de Vesuvius. Lees: alles over het gesteenten kunnen getuigen over oude vulkanen. Ontdek: alles over 's werelds drukstbezochte vulkaan. informatief 12+
Keywords: Aardrijkskunde; Geschiedenis; Bergen-Vulkanen