De kat met de hoed. - Seus, Dr, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Het is koud en het giet. Er is niets om te doen. Saai hoor. Dan staat de Kat met de Hoed voor de deur. Hij weet wel iets leuks. Als dat maar goed gaat! Leerjaar 1 AVI 4
Leeftijd: 6+
Keywords: Fantasie; Spelen