De juf wil bloed. - Vranken, Dirk, ....-; Spannenburg, Celeste, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
De nieuwe juf lijkt aardig, maar ze gedraagt zich nogal vreemd. Waarom moeten de gordijnen in de klas potdicht? En waarom draagt ze een zonnebril terwijl de zon nauwelijks schijnt? Leen gaat op onderzoek uit, maar wat ze ontdekt kan ze aan niemand vertellen. Een spannend griezelverhaal. Durf jij het te lezen? Vanaf 8 jaar Leerjaar 3-4
Boekentoppers 2005-2006 België
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Griezelen; Schoolleven; Vampieren