Een gebroken pootje. - Sluyzer, Betty, 1953-; Oud, Pauline, 1963- (Wommelgem : Van In, 2005)
Nina en Bo hebben een kat. Zijn naam is Suup. Suup is een superkat, want hij kan praten. Suup is ook een grote held. Hij wil een klein eendje redden. Maar o, dat gaat niet goed... Suup valt. Au, zijn pootje! Nu moet hij naar de dierenarts.
Leeftijd: 6+
Keywords: Dierenartsen