Wat een reuzenklieder! - Depondt, Luk, 1952-; Depondt, Luk, 1952-; Pottie, Marjolein, 1970- (Leuven : CEGO, 2004)
Wat een reuzenklieder! vertelt hoe Nijltje bang is om zich vuil te maken. Maar ben je wel gelukkig als je (altijd) te keurig en netjes wil zijn? (morele behoefte of behoefte aan zingeving). Dieltje glijdt naar beneden. Dieltje rolt over de grond. Dieltje speelt met zand en water. Nijltje vindt dat er, vuil en vies. Maar ... is Nijltje wel blij?
Leeftijd: 3+
Keywords: Spelen. -- Spelen - Speelgoed