Wat een reuzenklim! - Depondt, Luk, 1952-; Pottie, Marjolein, 1970- (Leuven : CEGO, 2004)
In Wat een reuzenklim! wil Nijltje net als Dieltje tot boven in een boom kunnen klimmen. Maar dat lukt niet meteen (behoefte om zichzelf als kundig te ervaren). Uiteindelijk kan hij het toch! "Nijltje en Dieltje kunnen heel goed zwemmen, springen en tekenen. Dan klimt Dieltje in een hoge boom. Nijltje probeert het ook, maar dat lukt niet. Hoe moet het nu verder met Nijltje?"
Leeftijd: 3+
Keywords: Dapper zijn; Spelen-Speelgoed