Wat een reuzenknuffel! - Depondt, Luk, 1952-; Pottie, Marjolein, 1970- (Leuven : CEGO, 2003)
Wat een reuzenknuffel! vertelt hoe Nijltje en Dieltje elkaar aaien en een zoen geven. Als Dieltje weggaat van Nijltje en bij Boe de koe is, mist Nijltje Dieltjes warmte (behoefte aan warmte en tederheid). Maar een reuzenknuffel maakt alles weer goed. "Nijltje en Dieltje geven elkaar een zoen en een aai. Prettig is dat. Dan gaat Dieltje naar Boe de koe. Dieltje geeft Boe de koe een zoen en een aai. Maar wie geeft Nijltje nnu een zoen en een aai?"
Leeftijd: 3+
Keywords: Eenzaamheid; Gevoelens; Knuffelen; Vriendschap