Kapoen. - Verelst, Ilse, ....-; Verelst, Suana, ....- (Leuven : CEGO, 2004)
Kapoen is een lief en ondeugend hondje, dat op de loop gaat voor Papa Plaaggeest, niet bang is voor poes Katoen, bescherming zoekt bij Mama Loe... en nooit wil gaan slapen!
Leeftijd: 3+
Keywords: Honden; Katten; Slapen; Spelen