Kapoen opstaan! - Verelst, Ilse, ....-; Verelst, Ilse, ....-; Verelst, Suana, ....- (Leuven : CEGO, 2004)
Voor Kapoen en Poe is het tijd op op te staan, maar ze blijven liever nog wat in bed. Pinky, Twinky en Ted zijn er als de kippen bij om de twee handjes wakkeer te kakelen, maar wat ze ook proberen, niets lukt. of toch?
Leeftijd: 3+
Keywords: Dieren; Opstaan; Dagelijks leven