Hond bijt hond. - Freymann, Saxton, ....-; Van Achteren, Peter, ....- (Leuven : CEGO, 2003)
Een smakelijk boek! Het leven van een hond kan soms een hondenleven zijn. Behalve wanneer je als banaan bent geboren, of als peer of komkommer. Én als je er dan ook nog uitziet als een hond! Te gek, denk je? Lees en snoep dan maar eens van "Hond bijt hond", waarin je peren ziet grommen, radijsjes ziet bijten en bloemkolen ziet blaffen. Blijf vooral opzitten voor deze unieke hondenshow! Een boek, waarin allerlei honden afgebeeld zijn. Het zijn kleurenfoto's van honden die van groente en fruit, zoals aardappel, banaan, bloemkool, artisjok en andijvie gemaakt zijn. Daardoor is een aardige verzameling ontstaan. Op iedere pagina is bij een of enkele honden een naam toegevoegd, zoals hot dog, honderlegger en hondbal.
Vertaald uit het Engels.
Leeftijd: 3+
Keywords: Eten - drinken