Pat en Knoop. - Freymann, Saxton, ....-; Elffers, Joost, ....- (Leuven : CEGO, 2003)
Een boek om van te smullen! Pat en zijn hondje Knoop wonen in een kleurloos, somber dorp. Tot Pat op een dag iets groens voorbij ziet vliegen. En opeens ontdekt Pat wat kleur is! Meteen gaan Pat en Knoop op stap om uit te zoeken waar zoiets moois kan groeien. Het wordt een boeiende, kleurrijke en vooral verrassende reis!
Leeftijd: 5+.
Keywords: Eten - drinken