Het kleuren fotografieboek : het maken van betere kleurfoto's met ieder type camera; met meer dan 700 afbeeldingen in kleur. - Bailey, Adrian, 1928-; Ebeling, Gert, ....-; Holloway, Adrian, ....- (Ede : Zomer en Keuning, 1979)
INHOUD: 1) Op zoek naar kleur 2) Camera's en films 3) De taal van de kleur 4) Foto's maken 5) Het motief 6) Kleur-ontwikkelen en -vergroten 7) Speciale uitrusting en technieken
Keywords: Fotografie; Fototechnieken; Kleuren