Bang voor meester TARK?! - De Bakker, Sanne, ....-; Bakker, Jenny, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Hermien Potvis is wéér verhuisd. Dapper gaat ze voor het eerst naar haar nieuwe school. Daar ziet ze het meteen: haar meester is een monster. Hij brult, spuugt, stinkt naar sigaren en heeft twee gemene zoontjes. Hermien bedenkt samen met haar vriendin- netje Laura een plan om meester Tark weg te pesten. Zou het lukken? Vanaf 8 jaar
Boektoppers 2005-2006 België
Winnaar Hotze de Roos-prijs 2004, Nederlandse Kinderjury
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Bang zijn; Pesten; Schoolleven