De redding van de zwevende oma. - Vriens, Jacques, ....-; Schaap, Annet, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Pepijn, Joost, Eefie en Nina wonen met hun ouders in een hotel. Ook hun oma woont bij hen. Maar hoe lang nog? Oma wordt een dagje ouder en traplopen lukt niet meer. Ze denkt erover om naar het bejaardenhuis te verhuizen. Daar moeten de kinderen niet aan denken. Oma moet blijven! Ze bedenken een plan omdat voor elkaar te krijgen. Gelukkig wil een belangrijke hotelgast best een handje helpen. Vanaf 8 jaar AVI 8
Boektoppers 2005-2006 België
Getipt door de Nederlandse Kinderjury 2002.
Leeftijd: vanaf 10-11 jaar
Keywords: Grootouders