Bungelend aan een staartje. - Stilton, Geronimo, ....-; Keys, Larry, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Op een dag krijgt Geronimo Stilton een telefoontje van professor Volt. 'Kom snel naar de bergen, er is levensgevaar!' zegt de professor. Samen met zijn zus Thea, zijn neef Klem en zijn lievelingsneefje Benjamin vertrekt Geronimo meteen. Wat is er aan de hand in de bergen? Wie of wat is er zo gevaarlijk daar? De dappere muizen gaan op onderzoek uit. Als dat maar goed afloopt.
Leeftijd: 8+
Keywords: Avonturen; Muizen; Mysteries