Juffrouw Verdorie. - David, Patrici, ....-; Cotteleer, Erika, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Juffrouw Verdorie verveelt zich dood sinds ze met pensioen is. Tot ze een schitterend plannetje bedenkt. Wat als ze Seppe, een lastpost die vroeger bij haar in de klas heeft gezeten, nou eens lekker zou plagen? Juffrouw Verdorie steekt meteen de handen uit de mouwen en plaatst een oproep voor Seppe in de krant. Dat is het begin van een gek avontuur.
Winnaar eerste prijs van de Kinderjury 2000
Leeftijd: 9+
Keywords: Humor; Pesten