Een klap voor je kop. - Busser, Marianne, 1958-; Schröder, Ron, ....-; Stam, Dagmar, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Tom woont bij Koen en Lot in de straat. In het huis dat eerst leeg stond. Tom is sip. Het is niet leuk op school. Zijn klas pest hem. Ze zeggen: 'Tom is stom. Tom is dom.' Koen en Lot vinden dat gemeen. 'Kom bij ons op school,' zeggen ze. Maar kan dat wel?
Leeftijd: 6+
Keywords: Pesten; Vriendschap