Ikke? Raar? - Lootens, Ann, ....-; Lemmens, Riske, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
"Bah.. ruik jij het ook? Het ruikt hier naar Rare kinderen!" Roept Koos. Hij loopt het speelplein rond. Wie kan hij nu eens pesten? Tijs met zijn rode krullen? Elke met haar sproeten? Jarno met zijn bleke gelaat? Of Bennie met zijn korte broekje? De Rare kinderen laten niet over zich heen gaan. Zij starten een tegenaanval met de Club van de Rare kinderen. Alléén voor rare kinderen!
Boektoppers 2005-2006 België
Leeftijd: 6+
Keywords: Anders zijn; Pesten; Schoolleven