Wat nu Olivier? - Root, Phyllis, ....-; Denise, Christopher, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Beer Olivier ziet een mooi geel blad. Hij rent erachteraan. De heuvel af, helemaal tot aan de rand van het bos. Maar ineens kan Olivier het blad niet meer vinden. En zijn huis met pappa en mamma ook niet meer. Jongste kleuters
Leeftijd: 3+
Keywords: Weglopen-Verdwalen