Van top tot teen. - Carle, Eric, ....- (Wommelgem : Van In, 2005)
Ik ben een giraf en ik buig mijn nek. Kun jij dat ook? Ik ben een zeehond en ik klap in mijn handen. Kun jij dat ook? Dieren kunnen een heleboel kunstjes. Probeer ze maar eens na te doen!
Leeftijd: 3+
Keywords: Beweging-sport