Rikki en zijn vriendjes. - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2005)
Elke avond speelt Rikki met al zijn vriendjes: witte, maar ook grijze, bruine en zwarte konijntjes. Als er op een avond een vreemd konijntje staat toe te kijken, nodigt Rikki hem meteen uit om mee te doen.
Leeftijd: 3+
Keywords: Konijnen; Racisme; Spelen; Vriendschap