Verken de bergen. - Corten-Gualtieri, Pascale, ....- (Brussel : Artis-Historia, 2001)
Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: de alpen, tussen hemel en aarde Hoofdstuk 2: fauna en flora Hoofdstuk 3: over bergen en mensen Hoofdstuk 4: bergen over de hele wereld Quiz
Leeftijd: 8+
Keywords: Bergen-Vulkanen