De insecten. - Tyberg, Son, ....- (Brussel : Artis-Historia, 2003)
Inhoudsopgave Hoofstuk 1: insecten onder de loep Hoofdstuk 2: voortplanting en samenleving Hoofdstuk 3: overleven is een kunst! Quiz
Leeftijd: 8+
Keywords: Insecten-Spinnen-Slakken