De vogels. - Fanal, Huhues, ....- (Brussel : Artis-Historia, 2001)
Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: observatie van vogels Hoofdstuk 2: hun biotoop Hoofdstuk 3: de mens en de vogel Hoofdstuk 4: de vogeltrek Quiz
Leeftijd: 8+
Keywords: Vogels