Egypte. - Calluy, Ann, ....- (Brussel : Artis-Historia, 2002)
Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: 1000KM ontdekkingen Hoofdstuk 2: dag na dag in het oude Egypte Hoofdstuk 3: het schrift Spelletjes Hoofdstuk 4: leven na de dood Hoofdstuk 5: leven met vele goden Quiz
Leeftijd: 8+
Keywords: Egypte -- Oudheid; Het oude Egypte