Het muisje zonder staart : verhalen, liedjes en versjes over poezen en muizen. - van Schie, Femke, ....-; van Schie, Margo, ....- (Bussum : Pereboom, 2003)
Inhoud: Op de overn zit een katje (versje) Poesje mauw kom eens gauw (liedje) Komt een muisje aangesneld (versje) Moeder muis is altijd thuis (liedje) Op de oven liggen broodjes (versje) We hebben jonge poesjes (versje) In ons huisje snoept een muisje (liedje) De kop van de kat (liedje) Het muisje zonder staart (verhaal) Wat hoor ik toch? (liedje) Zagen, zagen, wiede wiedewagen (leidje) Opa is blij (versje) Wij hebben twee kleine poesjes (liedje) O wat is er aan de hand? (versje) Piep (liedje) Dit is een pluisje (versje) Het huisje (verhaal) De veldmuis (liedje) In dit ronde holletje (liedje) Daar komt een muisje aangelopen (versje) Alle kleine kippetjes (versje) Knutsels Recepten
Leeftijd: 3+
Keywords: Katten; Kleuterliedjes; Liederenbundels; Muizen; Poëzie -- Kleuters