Acht kleine eendjes : liedjes voor peuters en kleuters over lente en zomer. - Leenhouts, Jolet, ....- (Bussum : Pereboom)
Inhoud: Lentegeheim Sneeuwklokje Veulentje Onde de vleugels van mama kip Er liggen bolletjes in de grond Wiederke, wiederke wei Zie je de zon Vannacht Hopsa Heisasa Acht kleine eendjes Zonnetje Fietsen Rijen, rijen Ijscoman Schuitje varen theetje drinken Een muggebeet Zand op je boterham Willemijntje, het konijntje Duifje Walvisje Drie kleine kleutertjes
+ partituren
Keywords: Kleuterliedjes; Lente; Liederenbundels; Seizoenen; Zomer