Vallen en opstaan : liedjes voor peuters en kleuters. - Leenhouts, Jolet, ....-; Kuyper, Sjoerd, 1952-; Link, Herman, ....-; Olthuis, Theo, ....- (Bussum : Pereboom, 2003)
Inhoud: Op je kop Onder de linde Vallen en opstaan De trossen los Slaapliedje Lieverdeliefste Drie is een alleen Boos Mag niet Draaien, spinnen en zwaaien Je was heel lief Gisteren Pet Alle liedjes op muziek
Keywords: Emoties -- Kinderen; Kleuterliedjes; Liederenbundels; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Spelen -- Kleuters