Stap maar in : rij-, vaar- en vliegliedjes voor peuters en kleuters. - Leenhouts, Jolet, ....-; Busser, Marianne, 1958-; Philips, Steve, ....- (Bussum : Trude van Waarden Produkties, 2002)
Inhoud: Fietsen Ik zie een vliegtuig Mijn schommelboot Nee, nee, nee Op de fiets Treintje naar Dromenland Reizen Sen Gemicileriz Rije, rije, rije De autoblues Rijden op mijn brommer Stap maar in Schaatsen Ik heb een pony Mijn bed kan vliegen Tante Rie op de ski Vliegeren Zeilen, zeilen Alle liedjes op muziek
+ partituren + spelideeën
Keywords: Dieren; Kleuterliedjes; Liederenbundels; Rijden; Varen; Vliegen (werkwoord).