Waar is mijn toddeltje? - Keuls, Yvonne, ....-; Berebrouckx, Annemie, 1970- (Meerhout : Zwijsen/Infoboek, 2001)
Veel kinderen hebben een lapje of een doekje dat ze overal met zich meeslepen: een 'toddeltje'. Zonder toddeltje kan het kind niet slapen, wil het niet eten - als het toddeltje zoek is, is het huis te klein! En het mag natuurlijk nooit gewassen worden...
Leeftijd: 5+
Keywords: Knuffels; Vriendschap