Wat moet je doen als je een monster ziet dat erg op een berg lijkt. - Kuyper, Sjoerd, ....-; Weve, Sylvia, ....- (Meerhout : Zwijsen/Infoboek, 2001)
Er bestaat een monster. Meestal slaapt het, maar soms is het wakker... Wat moet je doen?
Leeftijd: 3+
Keywords: Griezels; Slapen; Fantaseren