Spelboek. - Van Kuyk, Jef J., ....- (Arnhem : Cito, 2002)
INHOUD: Deel 1. Het is maar kinderspel? Deel 2. U speelt een hoofdrol! Deel 3. Spelen maar! Beschrijving van de spelactiviteiten Literatuur Bijlagen
+ bijlagen
Keywords: Nederland; Spelen -- Kleuters