Wegwijzer voor bibliotheken en documentatiecentra - Storms, Marc, ....-; VVBAD; Van den Broeck, Peter, ....- (Brussel : Politeia, 2005)
Een praktijkgericht handboek" ten bate van al wie op het terrein met informatiebeheer bezig is. Op een heldere manier wordt direct bruikbare informatie voor een efficiënt en effectief bibliotheek- en documentatiebeheer aangereikt. Achtergrondartikels worden aangevuld met praktische voorbeelden.
Losbladig met aanvullingen
Omslagtitel vermeldt: informatie beheren en ter beschikking stellen
Ook raadpleegbaar op cd-rom.
Keywords: Bibliotheekwezen; Informatiemanagement -- Bibliotheken; Informatieverzorging