De twaalfde man. - Vandermeeren, Hilde, 1970-; Pottie, Marjolein, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2005)
Marco houdt van voetballen. Hij speelt in een club. "Ik ben de twaalfde man," zegt zijn papa. "Ik brul je naar de top." Maar Marco wil niet naar de top. Hij wil gewoon het veld op. Soms heeft hij genoeg van de twaalfde man. En van denken om wat links en rechts is.
Bekroond met de Zilveren Griffel
Jeugdboekenweek 2006, lestips Makkelijk Lezen
Leeftijd: 7+
Keywords: Gezin; Voetbal