Iep! - van Leeuwen, Joke, 1952- (Antwerpen : Querido, 2004)
Op een dag ziet Warre onder een struik iets vreemds liggen. Hij weet niet of het een vogel is in de vorm van een meisje, of een meisje in de vorm van een vogel. Hij neemt het wezentje mee naar huis. Zijn vrouw Tine wil het houden, alsof het haar eigen kind is. Maar het heeft vleugels
Jeugdboekenweek 2006, lestips vierde-vijfde leerjaar
Leeftijd: vanaf 10-11 jaar
Keywords: Anders zijn; Vriendschap