Za-za's baby broertje. - Cousins, Lucy, ....- (Amsterdam : Leopold, 2000)
Zaza's mama krijgt een baby en plots is alles anders. Mama en papa zijn de hele dag druk in de weer en hebben geen tijd voor haar. De hele wereld lijkt wel om de kleine baby te draaien. Er is zelfs geen tijd voor een knuffel of voor voorlezen. Als Zaza's mama haar aanmoedigt om de fijne kanten van de baby te ontdekken, komt alles weer goed.
Jeugdboekenweek 2006, lestips kleuters
Keywords: Gezin; Gezinsuitbreiding