Het grote boek van Jubelientje. - Hagen, Hans (Johannes Clasinus), 1955-; Hopman, Philip, ....- (Amsterdam : Van Goor, 2005)
Het grote boek van Jubelientje verzamelt drie delen: Jubelientje en haar liefste oma (1991), Jubelientje leert lezen (1993) en Jubelientje legt een ei (1995). Jubelientje is sprankelend eigenwijs. In haar hoofd kan alles, in het echt vaak nog veel meer. Zeker als ze op stap gaat met haar vriendje Dirk-Jan of met oma, haar grootste vriendin.
Jeugdboekenweek 2006, lestips kleuters
Leeftijd: 3+
Keywords: Gezin