Mijn papa is een reus. - Norac, Carl, 1960-; Godon, Ingrid, 1958- (Amsterdam : Leopold, 2005)
"Als ik hem wil knuffelen, moet ik op een ladder klimmen. Als hij niest, lijkt het of er een storm opsteekt. Hij blaast de hele zee weg. En als we voetballen, schopt hij de bal zo hoog als de maan..."
Jeugdboekenweek 2006, lestips kleuters
Leeftijd: 3+
Keywords: Ouderschap; Familie